Web Design

En visuell estetisk og tydelig utrykksform for en nettside forbedres ved riktig bruk av web design. Dette innebærer en gjennomtenkt bruk av layout (utrykksform), fargeskala og toner, visuelle effekter og informasjonsflyt. En gjennomført og profesjonell nettside er er å anse som en nødvendighet for en hvilken som helst næringsvirksomhet eller organisasjon i dagens samfunn.

 

ThroughHorizon er et selskap som finner løsninger på enhver utfordring relatert til IT. Vårt selskap innehar meget kvalifiserte medarbeidere som har sin ekspertise i alt fra programering, salg, webdesign, grafisk design og tekstforfatting.

Når en kunde kommer til oss vil vi sette oss nøye inn i ulike aspekter ved alt fra bransje til kundesegment.
Gjennom ulike markedsføringsmetoder vil vi analysere hvordan kunden kan optimalisere sin profil. Våre webdesignere vil fremme forslag og utkast basert på bestillingen kunden kommer med. Sammen vil vi komme frem til et produkt som oppdragsgiver er fornøyd med.  

Hvorfor velge oss?

Vår klare visjon er utvikling av selskap og potensiale. ThroughHorizon har et team bestående av profesjonelle aktører som er spesialisert innenfor sitt fagområde. Vi er nøye med å sette oss grundig inn i kundens ide og/eller foretningsplan. Ut i fra foretningsplanen og virksomhetens mål vil vi skape en nettside som på en tydelig måte presenterer hva selskapet eller organisasjonen ønsker å formidle. I utforming av nettsider kombinerer vi delikat design, funksjonalitet, brukervennlighet, riktig bruk av fargetoner og profesjonell tekstutforming.

Vi jobber for å produsere en nettside som er dynamisk. Det vil si at vi produserer nettsider hvor innholdet kan endres og justeres når som helst. Eksempler kan være kampanjer, omorganisering som medfører endring av bedriftens profil, eller tilføring av artikler eller nye produkter. Vi tilbyr både opplæring og assistanse for administrering av nettsiden. Man behøver ikke å være særskilt datakyndig for å lære å administrere nettsiden, men vi bistår med assistanse og service når behovet skulle melde seg. 


Vi i ThroughHorizon velger å være selvsikre på vårt fag og det vi produserer, men samtidig ydmyke og lyttende ovenfor våre kunder.

Vi tilbyr et bredt utvalg av webdesigntjenester, inkludert:

460.jpg
Redigeringspanel
1305.jpg
Søkeoptimalisering  
57.jpg
Mobil applikasjoner
2268.jpg
Digital markedsføring
2929.jpg
Løsning for online bestilling
246.jpg
Betalingsløsninger