265_edited.jpg

Digital design studio

8787.png
En visuell estetisk og tydelig utrykksform for en nettside forbedres ved riktig bruk av web design. Dette innebærer en gjennomtenkt bruk av layout (utrykksform), fargeskala og toner, visuelle effekter, og informasjonsflyt. ThroughHorizon er oppdatert på den aller ferskeste teknologi. 
Vi anvender teknikker og metoder basert på evidensbasert forskning innenfor fagområder som markedsføring, sosialpsykologi, estetikk, brukervennlighet og kulturforståelse kombinert med datateknologi.
En gjennomført og profesjonell nettside er er å anse som en nødvendighet for en hvilken som helst næringsvirksomhet, eller organisasjon i dagens samfunn.

IPv4-adresse meglingstjeneste

Vårt firma jobber som en IPv4-overføringsfasilitator, anerkjent av RIPE NCC og APNIC.
Vårt erfarne team av konsulenter har omfattende bakgrunn i å tilby pålitelige løsninger av høy kvalitet til kjøpere og selgere. Teamet vårt fremmer en risiko- og problemfri opplevelse med å overføre rettigheter knyttet til IPv4-blokker. Vi i IP HORIZON er stolte over å ha utviklet effektive og pålitelige utvekslingsmekanismer for IPv4 som sørger for at kundene får den høyeste verdien.
Hos IP HORIZON finner du den beste plattformen for å kjøpe eller selge IPv4-adresser. Vi tilbyr tilpassede løsninger for avtaler i alle størrelser eller kompleksitet. Vi respekterer våre kunders konfidensialitetskrav og veileder dem gjennom hvert trinn i transaksjonen. IP HORIZON er en megler i regionene APNIC og RIPE. Gjennom årene har vi bygget en database med kunnskap som gjør det mulig for oss å hjelpe våre kunder så ofte som nødvendig.
 

Dra hvor du ønsker, vi vil være der for deg


Med kontinuerlig service ønsker vi å bygge langvarige relasjoner som skaper trygghet, tilstedeværelse og nærhet. En kunde vil være noe mer enn kun en kunde for oss.
Vi legger vår stolthet i å kombinere essensielle mellommenneskelige egenskaper med ny teknologi.

Du vil få en forretningsplan for nettstedet ditt og et eksempel på hva som vil bli gjort.

Våre intensjoner er klare. Internett er en stor del av vår hverdag, og vil ubestridelig øke i omfang i årene som kommer. Et av våre slagord er «Nettsider for alle».  Uansett hva slags bransje eller virksomhet som bedrives er man i våre øyne avhengig av å ha en transparent nettside. Vårt mål er å kunne tilby nettsider til alt fra små enmannsforetak til mellomstore bedrifter.
Vi har løsninger for alle uavhengig av størrelse, målgruppe eller bransje. Vår webdesign plan tar hensyn til selskapets budsjett enten det er i en oppstartfase, eller det dreier seg om et veletablert selskap. Vi kan garantere at vi gjennom dialog blir enige om at selskapets ønsker blir ivaretatt og realisert innenfor de avtalte rammer vi blir enige om.
Vi ønsker å bistå selskaper i prosessen med produksjon, eller oppgradering av en nettside for å hjelpe de med å optimalisere utnyttelse av markedspotensiale. ThroughHorizon har et team bestående av profesjonelle aktører som er spesialisert innenfor sitt fagområde. Vi vil hjelpe virksomheten til å treffe det segmentet som er ønskelig for den respektive kunde av oss.
Produksjon av nettsider
En ide starter som regel med en visjon, et ønske, en drøm, en fantasi. Vi kan hjelpe deg med å realisere din ide til virkelighet. Dersom du ikke våger å drømme, eller tenker at noe er for komplisert, for stort eller uoppnåelig, vil våre designere og ide-utviklere overbevise deg om at akkurat din ide er mulig å gjennomføre. ThroughHorizon tilbyr produksjon av nettsider, IT løsninger og markedsføring.  
En nettside er et speil for din virksomhet og fremhever hva du ønsker å tilby.
Kreativ design har den unike egenskapen at den kan fremkalle og oversette taus kunnskap til et forståelig utrykk som reflekterer din foretningside ut til dine kundegrupper. Våre webdesignere og vårt team produserer skreddersydde nettsider som vil imøtekomme dine ønsker og behov.
Vi visualiserer dine ønsker gjennom dialog og utvikler gjennom ulike dynamiske prosesser en nettside, eller en plattform som tydeliggjør din ide og ditt konsept, slik at din visjon og ditt utrykk blir tydelig og delikat.
Vi tilbyr oversettelse til ulike språk, og spesialtilpassede løsninger for nettsider hvor blant annet kulturelle og demografiske faktorer tas hensyn til. Slik vil vi hjelpe selskaper til å utvide sitt markedspotensiale til nye land og kundegrupper.