Om oss

Untitled-1 (1).jpg
Vi ønsker å være der for deg
.

Med kontinuerlig service ønsker vi å bygge langvarige relasjoner som skaper trygghet, tilstedeværelse og nærhet. En kunde vil være noe mer enn kun en kunde for oss.
Vi legger vår stolthet i å kombinere essensielle mellommenneskelige egenskaper med ny teknologi.

O6NM390.jpg
Vårt team
Vårt selskap innehar kvalifiserte medarbeidere som har sin ekspertise i alt fra programering, salg, webdesign, grafisk design og tekstforfatting. Vi er et relativt nytt selskap, men ThroughHorizon består av medarbeidere som innehar bred erfaring og utdanning både fra Norge og internasjonalt. Vårt dedikerte team er hardtarbeidende og ambisiøst. Vi tror ikke på hurtige og kortvarige løsninger, men på resultat gjennom grundig og målrettet arbeid.

Visjon

THROUGHHORIZON

Å være en aktiv aktør innen e-markedsføring ved bruk av ny teknologi blandet med kulturelle og sosiologiske faktorer vil vi synliggjøre markeder for selskaper på en innovativ måte.

Misjon

THROUGHHORIZON

Å bistå selskaper med å realisere deres mål gjennom bruk av grafisk design, webdesign og e-markedsføring. 
I tillegg har vi som misjon å skape forbindelse mellom selskaper med mål om å åpne dører til nye markeder lokalt, nasjonalt og internasjonalt, gjennom en kombinasjon av teknologiske og opperative humanistiske ressurser, supplert av kulturelle faktorer. 

Verdier

THROUGHHORIZON

Innovasjon

Fleksibilitet 

Kreativitet

Integritet

Engasjement

Likeverd og åpenhet